Nationale - en breedtesportkalender

Ieder jaar worden er zo’n 10 wedstrijddagen georganiseerd. Hier doen zowel recreanten als nationale competitiespelers aan mee. Bovendien wordt er iedere keer een kennismakingstoernooi georganiseerd waar nieuwe sporters kunnen ervaren hoe het is om boccia wedstrijden te spelen.

Aanvang wedstrijddag: ca. 10.00 uur; prijsuitreiking ca. 16.30 uur voor deelnemers kennismakingstoernooi.

Aanmelden: Ben je lid van een vereniging? Dan meld je je voor zowel de recreanten competitie als de nationale competite aan via de contactpersoon van je verenging. Het wedstrijdsecretariaat  bevestigt de aanmelding en vermeldt deze op de bocciasite bij "Nationale Kalender". De contactpersoon ontvangt een factuur voor de ingeschreven spelers Breedtesport en deze dient uiterlijk de donderdagavond voorafgaande aan de wedstrijddag betaald te zijn.

Ben je (nog) geen lid van een vereniging? Dan meld je jezelf uiterlijk 10 dagen vóór de wedstrijddag (donderdagavond) aan via secretaris@boccia.nl of  via het formulier. Kosten recreantencompetitie: € 7,50 per keer. Deelname aan een kennismakingstoernooi is €  5,00 per dag.  Spelers die voor de vierde maal dit seizoen aan het kennismakingstoernooi deelnemen, worden ingedeeld bij de recreanten.