Nieuwe gezichten op het kennismakingstoernooi Leidschendam 11 februari a.s.

Boccia.nl  |  06-02-2017
Nieuwe gezichten op het kennismakingstoernooi Leidschendam 11 februari a.s. Steeds meer recreanten weten de weg te vinden naar het kennismakingstoernooi  van boccia, georganiseerd door een bocciavereniging in samenwerking met de commissie Wedstrijd- en Breedtesport Gehandicaptensport Nederland.
De vijfde wedstrijddag van het seizoen 2016-2017 wordt georganiseerd door ISV De Kameleon uit Den Haag in sporthal De Tas, Fluitpolderplein 1 te Leidschendam.
Een interessant wedstrijdprogramma kan worden samengesteld:
bij de Wedstrijdsport spelen zowel bij de BISFed-divisies als de Open klasse de laatste wedstrijden in de voorrondes; eenieder probeert deze reeks wedstrijden te winnen om hoog in de eindrangschikking te eindigen en de laagste plaats te ontlopen. (in totaal 42 wedstrijden individueel, aanvang 10.00 uur) Voorafgaande aan het toernooi (09.30 uur) is er voor de officials een overleg over de onlangs gewijzigde regels door internationale scheidsrechter Ronny Van Assche.
Wedstrijdschema's Wedstrijdsport zijn te downloaden:
BISFed A-divisie
BISFed B-divisie
Open klasse

Bij het kennismakingstoernooi verwelkomen wij 10 deelnemers. Zij strijden in 2 poules om de bekers, beschikbaar gesteld door de organiserende vereniging ISV De Kameleon.
Vooral de deelnemers die voor de eerste keer op zo'n kennismakingstoernooi aanwezig zijn, wensen wij heel veel plezier en zijn benieuwd naar jullie boccia-vaardigheden.
De winnaar en de tweede van de poule P en poule R gaan naar de halve finale en spelen om 16.25 uur de finale.
Wedstrijdprogramma en poule-indeling kennismaking is te downloaden:  hier
Voor de recreanten gevorderden (10 deelnemers) zijn 4 wedstrijden in het programma opgenomen.
Wedstrijdprogramma recreanten is hier te downloaden.
Aanvang eerste ronde Breedtesport: 10.40 uur.

Voor begeleiders, sport-assistenten en officials is hier het wedstrijdschema op tijd te downloaden.
Tot zaterdag 11 februari a.s. in sporthal De Tas te Leidschendam. 

Overzicht nieuws