Teamtoernooi te Roermond succesvol

Boccia.nl  |  27-11-2017
Zaterdag 18 november jl. was de derde competitiedag boccia met daarbij in de ochtenduren een teamtoernooi voor 5 teams. Voor hen en de organisatie was het vroeg dag.
Al voor 9 uur werd er op veld 10 en 11 de eerste teamwedstrijden gespeeld: sportief en met de nodige rivaliteit tussen de Roermondse teams.
Om 12.30 uur werden de bekers uitgereikt en elke deelnemer kreeg een medaille ter herinnering aan het teamtoernooi.  Hierbij de uitslagen en eindstand van het teamtoernooi.
's Middags werden in de klassen "kennismakingstoernooi" en "recreanten gevorderden" door de team- en individuele sporters een aantal wedstrijden gespeeld.
Ca. 16.45 uur konden de 3 bekers aan de deelnemers worden uitgereikt.
Ook deze middag wist Dirk van het Belgische team een beker te winnen.

De recreanten gevorderden speelden zeer geconcentreerd haar wedstrijden onder toeziend oog van familie of bezoekers en spelers die in de andere sportzaal hun sport beoefenden.
Resultaten (uitslagen 18-11-2017 en stand na derde wedstrijddag) zijn hier te lezen.

Spannend was het in de competitie bij BISFed A- en B-divisie: mooie, boeiende en interessante momenten bij deze spelers.
Uitslagen en standen Wedstrijdsport zijn per discipline te lezen onder de knop "Competitie" Roermond dag 3.
De organiserende vereniging Roermond e.o. ontving de officials -  zonder hen is zo'n wedstrijddag niet te organiseren - zeer gastvrij.  Dank hiervoor!

En nu gaan voorbereiden en trainen voor de Open Nederlandse Kampioenschappen Boccia Individueel, dat op zaterdag 2 december in Kerkdriel plaats vindt.
Veel succes!


 

Overzicht nieuws