Interessante wedstrijddag te Oost-Souburg 7 april a.s.

Boccia.nl  |  02-04-2018
Interessante wedstrijddag te Oost-Souburg 7 april a.s. Zaterdag 7 april kan iedereen in de provincie Zeeland komen genieten van spannende boccia-wedstrijden in de verschillende klassen; voor deze dag geldt inderdaad ...... "BOCCIA = BOOMING",  aldus het promotiefilmpje op de bocciasite.
Bocciavereniging Boules Plesant uit Vlissingen organiseert zoals voorgaande jaren in sporthal De Belt aan de Koopmansvoetpad 75 te Oost-Souburg haar jaarlijks toernooi.
Ditmaal spelen 24 competitiespelers in de BISFed A-, BISFed B-divisie en Open klasse wedstrijden, die van belang zijn voor de ranking in hun discipline, want een aantal van hen spelen de laatste wedstrijden om een hoge plaats op de ranglijst te behalen en zodoende degradatie te voorkomen.  Succes gewenst, alle wedstrijdsporters!
10 Recreanten kunnen vandaag hun vaardigheden testen: wie weet de spannendste wedstrijd te spelen.  Aanvang wedstrijden: 09.30 uur.

Liefst 3 verenigingen uit België reizen naar Oost-Souburg om aan het kennismakings-toernooi deel te nemen. In verband met de vele deelnemers heeft de organiserende vereniging Boules Plesant gevraagd om in twee groepen het wedstrijdschema te schrijven; Boules Plesant stelt voor beide groepen 3 bekers beschikbaar.
Om kwart voor 10 heten wij 5 spelers en begeleiding / official van V.Z.W. Pamele uit Kortrijk en liefst 16 spelers met 5 officials en begeleiding van Somival uit Waregem welkom.
Er wordt gespeeld in 5 poules, groep 1: poule A - B - C met 5 deelnemers en
groep 2: poule D - poule E met 6 deelnemers.
De halve finale en finalewedstrijden beginnen om 16.30 uur en 17.00 uur. 

Om te downloaden:
wedstrijdschema BISFed A-divisie
wedstrijdschema BISFed B-divisie
wedstrijdschema Open klasse
totaalschema Wedstrijdsport in tijdsvolgorde
wedstrijdprogramma recreanten
wedstrijdprogramma kennismakingstoernooi (groep 1 en groep 2)
totaalschema Breedtesport in tijdsvolgorde

Overzicht nieuws