Afsluitende wedstrijddag seizoen 2017-2018 Beneden-Leeuwen

Boccia.nl  |  04-06-2018
Afsluitende wedstrijddag seizoen 2017-2018 Beneden-Leeuwen Zondag 10 juni a.s. zijn er verschillende spannende wedstrijden in sporthal De Rosmolen te Beneden-Leeuwen te bewonderen op de laatste wedstrijddag van dit seizoen.
In de BISFed A-divisie en Open klasse spelen de eerste 6 spelers op de rankinglijst een halve competitie om te bepalen wie de beker en wisselbeker 's avonds in ontvangst mag nemen.
Daarnaast is het misschien nog spannender voor de BISFed - spelers die eveneens in een poule van 6 gaan strijden voor 3 plaatsen in de BISFed A-divisie in het volgende seizoen.

Hierbij de programma's Wedstrijdsport om te downloaden:
wedstrijdschema voor BISFed kampioenschap A-divisie + promotie-degradatie BISFed-divisies
wedstrijdschema kampioenschap Open klasse

Een aantal wedstrijdspelers gaat deze keer in een mixtoernooi de strijd aan met recreatieve spelers; wie weet welke poulewinnaars 's middags om 16.15 uur de halve finale spelen.
Om te downloaden:
wedstrijdprogramma MIX-toernooi

Ook het kennismakingstoernooi ontbreekt deze dag niet. In 2 poules spelen 11 deelnemers om de prijzen die de organiserende vereniging ASV Vizier beschikbaar stelt.
Programma Kennismakingstoernooi  te downloaden. 

De prijsuitreiking van de bekers voor de kampioenen in de Wedstrijdsport, de recreanten gevorderden, het mix-  en kennismakingstoernooi zal omstreeks 17.45 uur plaats hebben.
Uw aanwezigheid zullen de spelers en officials zeer op prijs stellen.

Begeleiders en toeschouwerskunnen hier een overzicht van alle wedstrijden downloaden.

Overzicht nieuws