Huizen dag 3: bloedfanatieke spelers

Boccia.nl  |  06-11-2018
Huizen dag 3: bloedfanatieke spelers 't Was even schrikken: een groot aantal vrijwilligers van Boccia Gooi had 10 velden uitgelijnd in de grote ruime sporthal De Meent, wedstrijdorganisatie de scoreborden, klokken en dode-ballenhouders op de bank bij de velden neergezet, de velden voorzien van een nummer. Mien instrueerde de vrijwilligers van Boccia Gooi hoe de klok werkte en sporters die een wedstrijd in de eerste ronde zouden gaan spelen, waren op weg naar de callroom.
Toen was het ineens aardedonker in het gehele gebouw: stroomstoring.

Met behulp van verlichting van enkele telefoons werden de wedstrijdformulieren ingevuld en in de callroom tosste de official met welke kleur de spelers de wedstrijd zullen spelen.
Tegen 09.50 uur was de stroomstoring verholpen en konden de spelers starten met twee minuten ingooien.
De aanwezige spelers en hun begeleiders konden de bronzen medaille en aandenken, die Nick bij de Regio Open Olbia (Italïë) in de individuele klasse BC2 na enerverende wedstrijden gewonnen had, bewonderen.
De temperatuur in de sporthal was afgestemd voor een gemiddelde sporter met veel beweging, voor menig (rolstoel-)sporter en official té koud.
Op alle velden werd er fanatiek gespeeld, sporters waren aan elkaar gewaagd, wanneer je de uitslagen leest. Verschillende wedstrijden werden in het laatste end beslist.

Uitslagen van deze dag per discipline en de stand na 3 wedstrijddagen kunt u lezen op deze site onder Competitie per discipline.  Onder Competitie / Archief zijn de eerdere uitslagen van wedstrijddagen vermeld.
Onderstaand zijn de uitslagen van de recreanten gevorderden en het kennis-makingstoernooi vermeld. Tegen 17.20 uur reikte de voorzitter en secretaris de prijzen uit aan Puck, Bram, Nick en Els. 

Om te downloaden:
krantenartikel Gooi-Eemlander 5 nov. 2018  n.a.v. deze wedstrijddag
"Boccia: Gebruik maken van elkaars handicap"
wedstrijddag 3:  uitslag recreanten gevorderden
kennismakingstoernooi poule E:  i uitslag en eindstand

Overzicht nieuws