In één woord: FANTASTISCHE wedstrijddag Roermond

Boccia.nl  |  19-11-2018
In één woord: FANTASTISCHE wedstrijddag Roermond Zaterdag 17 november jl. hebben de spelers en begeleiding die zich ingeschreven hebben voor de vierde wedstrijddag boccia te Roermond een geweldige spannende en boeiende wedstrijddag beleefd.
Naast een aantal wedstrijden in de nationale competitie BISFed A -/ B-divisie en Open klasse werd er in de ochtend een teamtoernooi georganiseerd in 2 poules van 4 teams. Boccia Gooi (Huizen) en TIEBO (Tienen B.) gaven flink tegengas tegen de teams uit het Roermondse, zie de uitslagenborden van beide poules:  kennismaking en recreanten  . 
Alle spelers van de teamtoernooien ontvingen een gouden, zilveren of bronzen medaille.

De regioconsulent van de Dirk Kuyt Foundation afd. Limburg is zeer onder de indruk van het spelplezier bij alle sporters en begeleiding in het teamtoernooi en het hoge niveau en concentratie bij de competitiespelers en ...... de (wedstrijd-)organisatie!

's Middags speelden de beginners in 2 poules van 3 deelnemers het individuele toernooi om de 4 bekers, die bocciavereniging Roermond e.o. voor hun sportieve prestaties beschikbaar had gesteld. Nieuwsgierig naar de winnaars: klik op uitslag en winnaars kennismaking en hier voor de prestaties van de recreanten gevorderden

De uitslagen en de stand in de nationale competitie (BISFed- en Open klasse) zijn op deze site onder de knop Competitie per discipline gepubliceerd. 

Met de inzet van de aanwezige officials en de goede voorbereiding van de organiserende vereniging kon iedereen zeer tevreden tegen 17.15 uur huiswaarts keren. 
 

Overzicht nieuws