Vol verwachting klopt ons bocciahart .................

Boccia.nl  |  28-11-2018
Vol verwachting klopt ons bocciahart ................. Vol verwachting klopt ons bocciahart . .  .  .
hoeveel nieuwe sporters het wedstrijdsecretariaat boccia wedstrijd- en breedtesport i.s.m. vereniging ASV Vizier hebben mogen noteren op 6 december, een datum die voor velen een dag met surprises, gedichten en lekkernijen oproept.

Vele verenigingen hebben hun (nieuwe) spelers voor het kennismakingstoernooi en recreanten op zondag 16 december reeds aangemeld. Benieuwd naar de inschrijvingen voor deze wedstrijddag met deelnemers nationale competitie, recreanten en kennismakingstoernooi? Kijk op deze site bij Competitie, Nationale Kalender en dag 5 ASV Vizier Beneden-Leeuwen 16 december 2018.

Voor iedereen, - ook voor mensen die graag kennis willen maken met boccia (en geen lid zijn bij een vereniging) wordt dit kennismakingstoernooi in Beneden-Leeuwen mede georganiseerd. Bij een eerste kennismaking zorgt de organiserende vereniging voor de ballen. Inschrijfgeld is € 5,00 per kennismakingstoernooi.
Wil je (als loper / rolstoeler / electrische rolstoelgebruiker) ontdekken, of deze zaalsport je voldoende uitdaging biedt, schrijf je dan in voor donderdag 6 december 22.00 uur bij secretaris@boccia.nl  o.v.v. je naam en woonplaats.
Mensen die met een goot spelen i.v.m. zeer beperkte armfunctie mogen zich ook voor het kennismakingstoernooi inschrijven.   

Geniet op deze dag van de vele spannende wedstrijden in de verschillende klassen en doe mee!      
Wie weet, ga je zondag 16 december met een beker naar huis!
      
 

Overzicht nieuws