Eerste wedstrijddag boccia in 2019: 13 april Oost-Souburg

Boccia.nl  |  31-03-2019
Eerste wedstrijddag boccia in 2019: 13 april Oost-Souburg Na een lange rustperiode wordt de nationale competitie met kennismakingstoernooien boccia in 2019 voortgezet:  zaterdag 13 april organiseert Boules Plesant in Oost-Souburg haar jaarlijkse wedstrijddag, daarna op zaterdag 11 mei bij SVG Den Bosch en de afsluitende dag met promotie- en degradatiewedstrijden in de BISFed-divisies op zondag 23 juni bij ASV Vizier te Beneden-Leeuwen.

Afgelopen week heeft uw secretaris van de vereniging naar aanleiding van de verenigingen-dag boccia d.d. 19 januari jl. een mail met vragenlijst vanuit Gehandicaptensport Nederland ontvangen over de wensen opzet van de competitie in de komende jaren. Deze vragenlijst is niet alleen voor het bestuur c.q. begeleiders bestemd, doch ook de sporters kunnen deze lijst invullen.

Een groot aantal recreanten heeft zich al ingeschreven voor het Zeeuwse kennismakings-toernooi. Nog niet aangemeld en zin om boccia te spelen, meld je dan aan vóór donderdag 4 april 20.00 uur. Onder de knop Competitie / Nationale Kalender kun je lezen, welke recreanten  zich hebben aangemeld en welke competitiespelers niet naar Oost-Souburg hoeven af te reizen.  
Het wordt een boeiende wedstrijddag met vele mooie wedstrijden!
?
 

Overzicht nieuws